Menu
Your Cart

Nytårs Menuer

Forret: Mousse de Saumon Fumé Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime Hovedret: Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes Mør, urtemarineret ribeye stegt til perfektion, serveret med vilde svampe, årstidens ga..
499,00
Forret: Bisque de Homard Skummende og flamberet hummerbisque med intens smag af skaldyr og et strejf af cognac Mousse de Saumon Fumé Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime Hovedret: Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes..
599,00
Forret Raviolis aux Champignons Sauvages et Crème de Gorgonzola Håndlavede ravioli vendt i en cremet sauce af vilde svampe og gorgonzola, der balancerer fylde og intensitet. Hovedret Lasagne aux Épinards et Sauce Béchamel Luftig spinatlasagne med ristede løg ..
329,00
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://thefood.dk/cookie