Forret:
Mousse de Saumon Fumé
Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime
Hovedret:
Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes
Mør, urtemarineret ribeye stegt til perfektion, serveret med vilde svampe, årstidens ga..
Forret:
Bisque de Homard
Skummende og flamberet hummerbisque med intens smag af skaldyr og et strejf af cognac
Mousse de Saumon Fumé
Delikat røget laksemousse toppet med stenbiderrogn, frisk dild og en syrlig note af lime
Hovedret:
Steak de Faux-Filet Mariné aux Herbes..
Forret
Raviolis aux Champignons Sauvages et Crème de Gorgonzola
Håndlavede ravioli vendt i en cremet sauce af vilde svampe og gorgonzola, der balancerer fylde og intensitet.
Hovedret
Lasagne aux Épinards et Sauce Béchamel
Luftig spinatlasagne med ristede løg ..
Viser {start} til {end} af {total} ({pages} sider)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies på https://thefood.dk/cookie