Velkommen til en verden af smagsoplevelser!

En del af The Catering Danmark
Tak for dit besøg på vores hjemmeside.
Hvis du har i tankerne at holde et festligt arrangement, hvor i skal nyde noget dejligt mad, kan vi garantere 100% service & høj kvalitet.
Vores ultimative mål hos The Food Catering er, at skabe en uforglemmelig spiseoplevelse. Via vores online kundeservice, sørger vi
for du får den bedste rådgivning til dit arrangement. Vi ser frem til at betjene dig, og vi vil sætte pris på din tillid til os.
Vi vil glæde os til at servicere dig
 

The Food Catering er en moderne catering virksomhed med sans for stil og kvalitet, som har eksisteret siden 2005.

Vi tilbyder mange spændende løsninger til både privat og erhverv. Vi leverer enestående & velsmagende buffetter på hele Sjælland.

The Food Catering er leveringsdygtig i buffeter op til 1.000 kuverter, så intet er for stort og intet for småt for os.

Vi laver også gerne skræddersyede løsninger til menuer, totalarrangementer mm. 

Om De vælger at få manden leveret til Deres fødselsdag, reception, bryllup, barnedåb, julefrokost eller sommerfest, er helt op til Dem. Om de vil holde festen i Deres have, i Kongens Have, i firmalokaler eller i Deres hjem – vi har et forslag til enhver anledning – vi skræddersyr efter Deres individuelle behov, da Deres oplevelse står i fokus.
Hos os er gode råvarer er vigtigt, men tilberedningen mindst lige så betydningsfuld for den samlede oplevelse.

Vi kan tilbyde serviceleje, bestik, duge, borde, stole samt personale mm. Ligsom vi gerne hjælper med valg af vine, bordopdækning, lys og dekorationer til bordene.

Vi har håndplukket vores faglærte personale, der alle har stor erfaring med at tilberede mad til både den lille hyggelige middag og den helt store fest.
Fuld tilfredshed, lækker mad og god service er vores forpligtelse over for vores kunder og Deres gæster.

 

Isabella Nielsen
Kundeservice